派克资源网 - 每天进步一点点
每天发现一点点!
  • 心得体会
  • 办公文秘
  • 报告总结
  • 致辞讲话
  • 条据书信
  • 合同范本
  • 宣传用语
  • 导游词大全
  • 党团范文
  • 毕业大全
  • 个人写作
  • 其他范文
  • 国开会计本科《1391商务英语4》20秋试题与答案

    分类:条据书信 时间:2022-01-18 20:10:02 本文已影响

    国开会计本科《1391商务英语4》20秋试题与答案(在后面) 一、交际用语(共计10分,每小题2分) 1一5题:根据对话内容选择恰当的选项。

    1.-I'm really fed up with Larry! - A.I'm sorry to hear that. B. Really? C.Hey, what's up? 2.--Aunt Cindy, do you shop online often? -- A. No, I don't think so. B. That's a good idea. C. Yes. It's very convenient. 3. -Are there any disadvantages to shopping online? - But I think this problem will be solved soon. A.It makes life easy. B.It takes some time for the stuff you buy online to arrive. C.The stuff you buy online arrives quickly. 4. -Is there a bank near here? - A.No, I don't like it. B. Yes. I saw him this morning. C. Yes. There is one just down the road. 5. --I'l1 be away on a business trip. Would you mind signing for my express delivery? -- A.I have no time. B. Yes, I do. C. I'd be happy to. 二、词汇与结构(共计30分,每小题2分)6一20题:阅读下面的句子,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。

    6. We used to cash advances. A.had B.having C.have 7. We can't manage that you pay for the installation. A.if B.when C. unless 8. The same is true individual proprietorships. A.of B.to C. at 9. When the rest of the room emotional, stay cool and use logic to negotiate and close. A.get B.gets C.got 10. But Jerry, have you really thought this ? You would essentially be giving up the company that your great-grandfather built. A. through B.of C.about 11. friends and colleagues greeted each other with that day was “Bought anything today?“ A.That B.Who C.What 12. The franchisor the franchisee should observe the regulations to make the business go well. A.or B.as well as C.either 13. Trademarks, proprietary service marks and regulations need fully. A.to be observed B. be observed C.being observed 14. Customers won't find store clerks sitting around A.watching TV or playing cards B. to watch TV or play cards C. watching TV or to play cards 15. The long-term assets are known as assets. A.fixed B.current C.net 16. In business,whatever you do, do not illegal benefit. A. chase B.choose C. challenge 17. Even though he’s out of college and still a bit green, he is a great co-worker. A.flesh B.fresh C. flash 18. It will about eight percent more than initially projected. A.spend B. pay C.cost 19. I'm still working on a few problems. A.iron in B.to iron at C.ironing out 20. Although he has sought to find a peaceful , he is facing more pressure from his business rivals. A. solute B.solve C. solution 13. Trademarks, proprietary service marks and regulations need carefully. A. to be observed B. be observed C. being observed 14. Customers won't find store clerks sitting around A. watching TV or playing cards B. to watch TV or play cards C. watching TV or to play cards 15. The long-term assets are known as assets. A. fixed B. current C.net 16. In business, whatever you do, do not llegal benefit. A. chase B.choose C.challenge 17. Even though he's out of college and still a bit green, he is a great co-worker. A. flesh B. fresh C. flash 18. It will about eight percent more than initially projected. A.spend B. pay C.cost 19. I'm still working on a few problems. A.iron in B. to iron at C. ironing out 20. Although he has sought to find a peaceful , he is facing more pressure from his business rivals. A. solute B. solve C. solution 三、阅读理解(共计40分,每小题4分)21一25题:阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案。

    Cyber Monday rocked while mobile sales roared. The day widely regarded as the Super Bowl of online sales created a record day for retailers, including Walmart, and marked a shift in shopping preferences as smart phones and tablets drove nearly a third of traffic - and for some retailers, more than half. Walmart. com expects to register its biggest Cyber Monday yet, coming off a record Black Friday weekend online. Heading into the afternoon Monday, the website had already sold out of PlayStation 4 and Xbox One consoles, which weren't even discounted. Significant savings on TVs and tablets also encouraged shopping, says Joel Anderson, CEo of Walmart. com. Retailers from Target to Sears are fast evolving Cyber Monday into something more akin to Cyber Week, as online deals stretch well beyond Monday. As of 6 p.m.ET, sales on Amazon were up 44.3% over last year, while sales at eBay were up 32.1%,according to Channel Advisor, which tracks third-party sellers on eBay and Amazon. The online marketplaces are doing well in part because shoppers are heading to those sites to find popular products that are selling out at regular retailers, says Scot Wingo, CEO of Channel Advisor. Flash-sale site Rue La La started Cyber Monday deals on Sunday with a“Cyberthon” that drew more than 350,000 people to the site. The sale promoted as much as 8o% off on more than 150 brands.On Monday, sales of Cole Haan and Pandora Jewelry merchandise were strongest, CEO Steve Davis says. 21. Retailers used mobile devices and drove nearly a third of traffic, or even more than half to online shopping. As we know that doesn't belong.to the mobile device. A.tablets B.smart phones C. personal computer 22. PlayStation 4 and Xbox One consoles were sold out on the afternoon Monday although they weren't even discounted. A.eBay.com B.Walmart.com C.Amazon.com 23. According to sales on Amazon were up 44.3% over last year, while sales at eBay were up 32.1%. A. Walmart B. Rue LaLa C. Channel Advisor 24. Cyber Monday deals on Sunday with a“Cyberthon” that drew more than people to the site. A.350,000 B.35,000 C.3,500,000 25. We can infer from the passage isn't an online retailer. A. Sears B. Channel Advisor C. Walmart 26一30题:阅读下面的句子,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。

    A challenge in working in customer service is to ensure that you have focused your attention on the right key areas, measured by the right Key Performance Indicator (KPI).One of the most important aspects of a customer service KPI is what is often referred to as the “Feel Good Factor”. Basically the goal is not only to help the customer have a good experience, but to offer an experience that exceeds expectations. Several key points are listed as follows: Know what products/service you are offering from back to front. In other words, be an information expert. It is okay to say “I don't know“, but it should always be followed up by “but let me find out” or possibly “but this person will be able to assist you“. Whatever the situation may be, make sure that you don't leave your customer with an unanswered question. Most of the communication that you relay to others is done through body language If you have negative body language when you communicate with others, it shows that you don't care Two of the most important aspects of positive body language are smiling and eye contact. Make sure to look your customers in the eye.It shows that we are listening to them and hearing what they are saying. And of course smiling is more inviting than a blank look or frown. Nothing surprises your customers more than an employee going the extra mile to help them. Always look for ways to go above and beyond the expectations of your customers. In doing so, it helps them to know that you care and it will leave them with the “Feel Good Factor” that you are searching for. 26. The goal of customer service is to give customers an experience that meets their expectations. 27. Leave your customer with an unanswered question is unacceptable. 28. Both positive body language and negative body language are necessary in customer service. 29. Eye contact is one of the most important aspects of positive body language. 30.“Going the extra mile to help them”in the last paragraph means “going a long way to help them”. 四、写作(共计20分) 31.根据要求,完成作文。

    According to the sample letter above and based on the following information, you are required to write an invitation letter to your business partners and invite them to China. (1) Your name and position: Simon Zhang, President of Tianjin Trust Int'l Trade Co. Ltd (2) Your business partners: Mr.James Laird and Mr. Luke Smith (3)Time of visit: between Jan.28 and Feb.4 (4)Purpose of visit: potential financing (5)Expenses to be borne by: your business partners 试卷代号:1391 国家开放大学2020年秋季学期期末统一考试 商务英语4试题答案及评分标准 (供参考)2021年1月 一、交际用语(共计10分,每小题2分)1一5题:根据对话内容选择恰当的选项。

    1.C 2.C 3.B 4.C 5.C 二、词汇与结构(共计30分,每小题2分)6一20题:阅读下面的句子,从A、B、C三个选项中选出一个能填人空白处的最佳选项。

    6.C 7.C 8.B 9.A 10.A 11.C 12.B 13.A 14.A 15.A 16.A 17.B 18.C 19.C 20.C 三、阅读理解(共计40分,每小题4分)21一25题:阅读短文,根据短文内容从A、B、C三个选项中选出一个正确答案。

    21.C 22.B 23.C 24.A 25.B 26-30题:阅读短文,根据短文内容进行判断,正确写“T”错误写“F” 26.F 27.T 28.F 29.T 30.F

    相关热词搜索:

    国开会计本科《1391商务英语4》20秋试题与答案相关文章