派克资源网 - 每天进步一点点
每天发现一点点!
  • 原因大全
  • 十万个为什么
  • 方法百科
  • 知识百科
  • 一站到底
  • 最强大脑
  • 牛津译林版英语八年级Unit5单元检测(答案不全)

    分类:一站到底 时间:2021-04-06 12:07:40 本文已影响

    8B Unit 5 单元检测 一、词形变换 1. The traffic is busy? What a silly ____________(借口)!Can you find a better one? 2. He took the _______________ (客人) to the train station and saw them off. 3. Everyone knows that Ann is one of my ______ (close) friends./______(疼痛) teaches children what to avoid. 4. To our surprise, the results are always strange____________ (真正地). 5. A ____________ (真正的) friend can share happiness and sadness all the time.. 6. He wants to have a ____________(交谈) with you. / You are____________(冒险) your health by smoking. 7. The boy wants to choose one of his favourite________________(话题)to talk about. 8. The teacher is too busy __________________ (解释) maths problems to us to remember the time. 9. People like to cut pumpkins into funny faces and put _______________ (蜡烛) inside. 10. Tom didn’t mean to be ________________ (polite) when he shouted. He was just too excited. 11. She often _______________(表达) herself in good clear English. 12. After hours of_______________ (discuss), they let through the report in the end. 13. People often queue________________ (patient) while waiting in public places. It’s good manners. 14. “NO_______(停车)” means you mustn’t park your car here. 二、动词填空 1. I think you should make sure ______________ (call) Kate’s parents before you visit them. 2. In our class, the students take turns ___________________(be) on duty. 3. —Will Jim come and join us in the game? —Not until he _____________(complete)his work. 4. Be confident. Remember ______________(not be) afraid of speaking in public. 5. No one knows what ______________(happen) to our hometown in 100 years. 6. People are wondering why the price of flats in big cities _____________(rise) so fast in the past few years. 7. You had better _______________(not jump) the queue. It's not polite. 8. If he ______________ ( not be) careful enough in the exam, he won't get a good grade. 9. The plate ___________ (drop) from her hands when someone walked past her. 10. The young man _______________ (take) some medicine, but he is still feeling bad. 11. _____________ (wait) for everyone to finish before you leave the table. 12. They walked off and left me _____________ (sit) there alone. 三、完成句子 1. 你最后在外面排队等着轮到你。You _______________________________________________outside. 2. 这道题太难了,他们算不出来。(两种) The problem is ___________________________________ /___________________________________. 3. 我昨天意外地在街上撞倒了一个人。Yesterday I _______________ someone in the street ______________. 4. 你应该把花放在屋子里,这样它们就不会受冷了。You should put the flowers inside to _______________. 5. 如果你挡住了他们的路,他们不会碰你或从你身边挤过去。

    If you ________________________, they ____________________________________. 6. 这个讲座的目的是为了教学生吃东西的礼仪规范。

    The _____________ of the talk ___________________the students______________________________. 7. 他给我们解释了新法律。He _______________________________________________________. 8. 我们应该保护我们的孩子远离危险。We should keep __________________________________. 9. 警方告诫我们夜间不要出门。The police _________________________________________at night. 10. 孤注一掷就是冒着一次失去一切的风险。

    “Put all your eggs in one basket “ means ______________________________________________. 11. 活到老,学到老。One is ______________________________________________________. 12. 谁都不能随意到处扔垃圾。我们要保持环境清洁。

    No one can __________________________. We must _____________________________. 四.完形填空 It was raining. I went into a cafe and asked for a cup of coffee. 1 I was waiting for my drink, I found that there were many other people in the place, but I felt 2 . I saw their bodies, but I couldn’t feel their souls (灵魂) because their souls belonged to the net. I stood up and walked between the tables. When I came to the biggest computer, I saw a thin and small man 3 in front of it. “I’m Steve”, he finally answered after I asked him a couple of times what his 4 was. “I can’t talk with you, I’m busy,” he said. He was chatting online with somebody he didn’t know and at the same time he was playing a computer game—a war game. I was surprised. Why didn’t Steve want to talk with me? I tried again to speak to the computer geek (怪人), 5 not a word came out of his mouth. I touched his shoulder, no reply. I was 6 . I put my hand in front of the monitor (显示屏), and he started to 7 : “Leave me alone.” I took a few steps back, and saw 8 showed any interest in us. Then I found that the people there were having a nice conversation with their 9 , not with people. I was worried and I sank in (陷入) my thoughts. I didn’t even know that the coffee was bad, just as Steve didn’t notice there was a person 10 him. 1. A. Before  B. Since  C. Although  D. While 2. A. bored  B. lonely  C. sad  D. afraid 3. A. sitting  B. sleeping  C. laughing  D. learning 4. A. age B. height C. name D. address 5. A. but  B. so  C. if  D. or 6. A. pleased  B. tired  C. comfortable  D. unhappy 7. A. laugh  B. sing  C. shout  D. smile 8. A. somebody B. anybody C. nobody D. all 9. A. souls  B. friends  C. parents  D. computers 10. A. next to  B. far from  C. on the left of  D. on the right of 五.阅读理解 Still in shock! I moved around the house purposelessly trying to decide what to put into the suitcases (行李箱). Earlier that evening, I’d received a call telling me that my brother was killed in a car crash. “Come as soon as you can.” cried my mother. I wanted to hurry to her at once. But my husband, Larry, and I were packing to move from New York to Seattle. Our house was in total mess. Supper dishes sat on the kitchen table. Toys lay everywhere. I purposelessly picked things up and put them down. Mother’s crying went through my head again and again. Larry called some friends to tell them what had happened. Someone asked to speak to me. “If there’s anything I can do, let me know.” But I didn’t know what to ask for. Suddenly, the doorbell rang. It was Emerson. He and his wife Donna lived in the block nearby. “I’ve come to clean your shoes,” he said. I asked him to repeat. “Donna had to stay with the baby,” he said, “but we want to help you. I remember when my father died, it took me hours to clean our shoes for the funeral (葬礼). Give me all your shoes.” I gathered all our dirty shoes to the kitchen. Emerson got to work right away. Watching him devoting himself to one task helped me pull my own thoughts into order. I told myself to wash clothes first. Then, Larry and I bathed the children and put them to bed. One job after another. When we returned to clear the dishes, Emerson had left. All our shoes stood in a line against the wall, clean, shining. I couldn’t help crying. Early next morning, we left for the airport with all the jobs done. Now whenever I hear of a friend who’s lost a loved one, I no longer call with the polite offer, “If there’s anything I can do …” Instead I try to think of one specific task that suits that man’s need, like taking the dog to the boarding kennel, or house-sitting during the funeral. If the person asks, “How did you know I needed that one?” I reply, “Because a man once cleaned my shoes.” 1. The writer didn’t know what to put into the suitcases because __________. A. she couldn’t do it on her own B. she was too sad to do anything C. she wanted to take everything to Seattle D. she was not good at housework 2. Here’s a time line of what happened in the story. They left for the airport. The writer washed the clothes. The writer’s brother was killed in a car crash. Which of the events should go in the empty box above? A. Emerson came to clean the shoes. B. The couple bathed the children. C. They cleared the supper dishes D. The writer found the shoes cleaned. 3. If one of her friends has lost a loved one, what will the writer probably NOT do? A. Call her friend to ask what she can do. B. Look after her friend’s young children. C. Take her friends’ dog to the boarding kennel. D. Offer her friend house-sitting during the funeral. 4. Which sentences best expresses the theme of this story? A. One person’s loss is another’s gain. B. An act of kindness is often rewarded. C. A near neighbour is better than a brother far off. D. Do something specific to help those in need. 六.阅读填空 More and more people believe that technologies are great for learning. Today teaching tools such as PDA (Personal Digital Assistant) are used in a lot of courses, including language, history and science and has made both teaching and learning different. Many teachers support the use of PDA in language learning. They say students now have more time for discussion in class. Instead of spending valuable class time listening to texts or watching videos, students can do this on their own and come to class prepared for discussion. The teachers also say that PDA allows students to learn without teachers’ help. Some students may listen to a dialogue once and understand, so they can save time for other things. Some other students may listen to the same dialogue again and again. Using PDA is especially helpful to students for their different needs. Students are happy to use the new tool and think it is an enjoyable way to learn. Classes are more interesting and they can learn more. Teaching notes are stored in their PDAs and are easy to find. Education needs to make changes with the times as technology is playing an important part. We should look forward to a wonderful future when PDA and other technologies can do a lot to the classroom. New technology ____________ (1) learning An introduction to teaching tools like PDA They are great for learning. They have a wide __________ (2) in different courses. Lots of support from both teachers and students Students can use much more time to discuss problems in class. Students can prepare for discussion before class. Using PDA are especially ___________ (3) for language learning. Using PDA can make learning more enjoyable and interesting. Students can find teaching notes in their PDAs ____________ (4). 完形填空 1. D 2. B 3. A 4. C 5. A 6. D 7. C 8. C 9. D 10. A 阅读理解 1. B 2. A 3. A 4. D 阅读填空 1. changes 2. use 3. helpful 4. easily 5. idea/opinion

    相关热词搜索:

    牛津译林版英语八年级Unit5单元检测(答案不全)相关文章